Uw winkelwagen is leeg.

Vrijstaande terrasoverkapping Ribolla

Vrijstaande terrasoverkapping Ribolla

Voor deze prijs maar liefst 22% meer aluminium ofwel dikker materiaal van de staanders en dragers. Wij leveren betere kwaliteit dan andere aanbieders en de constructie is met een statische berekening waardoor doorzakken van de terrasoverkapping zoals op de lange duur bij veel concurrenten bij ons niet zal gebeuren. Wij geven 10 jaar garantie op onze terrasoverkappingen.

Nieuw in het Deponti assortiment: de vrijstaande terrasoverkapping Ribolla terrasoverkapping.

Op elke plek genieten van een overdekt terras!

De meeste terrasoverkappingen worden tegen het huis aangebouwd, halfvrijstaand, deels rustend op staanders, deels ondersteund door de gevel. Maar er zijn situaties denkbaar waarin een vrijstaande overkapping meer op zijn plaats is, bijvoorbeeld achter in de tuin. De Deponti vrijstaande terrasoverkapping Ribolla is een volledig opzichzelfstaande constructie. Hierdoor bent u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel. Zo kunt op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras!

Vrijstaande terrasoverkapping, flexibel in te richten

Standaard wordt deze terrasoverkapping geleverd met dichte achterwand, 1 zijwand dicht of voorzien van ultrahelder polycarbonaat venster en 1 zijwand voorzien van bordes (91,7cm). Staanders zijn vierkant. Optioneel zijn natuurlijk alle combinaties en varianten mogelijk! De vrijstaande terrasoverkapping Ribolla word standaard geleverd in de kleur antraciet structuur (RAL7024) en met vlakke goot.

Ook leverbaar met glazen dakbedekking.


Toon:
Sorteren op:
Vrijstaande terrasoverkapping Ribolla Breedte 4060

De Deponti vrijstaande terrasoverkapping Ribolla breedte 4060mm is een volledig opzichzelfstaande constructie. Zo kunt op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras!

€4.262,00

Vrijstaande terrasoverkapping Ribolla Breedte 5060

De Deponti vrijstaande terrasoverkapping Ribolla breedte 5060mm is een volledig opzichzelfstaande constructie. Zo kunt op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras!

€4.858,00

Vrijstaande terrasoverkapping Ribolla Breedte 6060

De Deponti vrijstaande terrasoverkapping Ribolla breedte 6060mm is een volledig opzichzelfstaande constructie. Zo kunt op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras!

€5.314,00

Producten Filter

Breedte terrasoverkapping
Diepte terrasoverkapping

Wij zijn officieel dealer van:

Deponti